Glas in lood maken

Glas in lood maken

Glas in lood atelier Ruitenheer is gespecialiseerd in alle glas in lood projecten waaronder glas in lood maken. Bij glas in lood denkt men vaak aan oude gebouwen en kerken maar glas in lood kan ook een hele moderne uitstraling hebben. Het geeft kleur en sfeer aan een woning of gebouw.

Ontwerp

Voor glas in lood maken en ontwerpen kunt u terecht bij Glas in lood atelier Ruitenheer. Heeft u al een idee wat u wilt? Dan bespreken we samen uw ontwerp en/of ideeën. Ik toets deze op uitvoerbaarheid en maak op basis van uw ontwerp een offerte. Heeft u zelf nog geen idee dan bent u van harte welkom om in het atelier voorbeeldboeken en bestaand werk te bekijken. Ook kunt u de glasmonsters bekijken om uw keuze te maken. Op basis van uw wensen en voorkeuren maak ik een schets en een bijbehorende offerte. De prijs is afhankelijk van de grootte van het paneel en de complexiteit van het ontwerp. Heeft u al een bestaand paneel en wilt u er een nieuw glas in lood bij laten maken? Ook daarvoor kunt u terecht bij Ruitenheer. Glas dat in het verleden is gebruikt wordt vaak nog steeds gemaakt en anders is er meestal wel een gelijkwaardig alternatief te vinden.

Glas in lood makenOok voor reparatie en restauratie

Wilt u een ruitje in uw glas in lood laten maken? Ook voor reparatie en restauratie kunt u bij mij terecht. Maak voor een vrijblijvende offerte een afspraak met Ruitenheer. Na bezichtiging van het glas in lood paneel wordt een vrijblijvende offerte uitgebracht.  

Contact