Restauratie glas in lood

Restauratie glas in lood

Voor restauratie van glas in lood kunt u terecht bij glas in lood atelier Ruitenheer in Nijmegen. Bij restauratie van glas in lood gaat het om grotere projecten zoals het verloden van een paneel. Bij glas in lood wordt het lood steeds dunner naarmate de jaren verstrijken. Er zullen steeds meer ruitjes kapot gaan en het paneel wordt steeds instabieler. In dat geval is restauratie van het glas in lood aan te raden. Het paneel wordt uit de sponning gehaald en meegenomen naar het atelier. Daar worden de ruitjes helemaal schoongemaakt en worden ze opnieuw in het lood gezet. Vervolgens wordt het dichtgekit met speciale glazenierskit. Het glas in lood paneel ziet er weer uit als nieuw, met heldere kleuren en stevig in het lood. Het paneel is weer bestand tegen alle weersomstandigheden.

Kleinere reparaties op locatie

Kleinere reparaties zoals kapotte ruitjes kunnen direct op locatie vervangen worden. Vaak is het glas dat gebruikt is nog leverbaar en als dat niet het geval is dan zijn er goedlijkene alternatieven te vinden. Dit gebeurt altijd in overleg met u.

VrijblijvRestauratie glas in loodende offerte

Om te bepalen of uw glas in lood paneel gerepareerd kan worden of dat restauratie aan te raden is, kom ik bij u langs om het paneel te bezichtigen. Naar aanleiding daarvan kan ik vrijblijvend een offerte opstellen. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met me op. U kunt bij glas in lood atelier Ruitenheer ook terecht voor nieuwe glas in lood ontwerpen.

Contact