Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Diverse technieken zoals fusing en zandstralen

Met technieken als fusing en zandstralen kunnen bijzondere glas-in-lood afbeeldingen worden gemaakt. Voor beide technieken kunt u terecht bij Ruitenheer. Ik laat graag voorbeelden zien en denk met u mee over de meest geschikte techniek. 

Fusing

Met ‘fusing’ kan een afbeelding of patroon worden gemaakt door het laten versmelten van stukken glas, al dan niet met gebruikmaking van diverse glaspoeders en glasverven.

Zandstralen van glas

Met deze methode wordt een afbeelding op een glazen plaat aangebracht. Door korter of langer op een plek te stralen worden verschillen in diepte en structuur gecreëerd.

Wilt u meer informatie over een van mijn werkzaamheden, een kennismakingsafspraak of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Klik hier!

Zie hier onder voor het verdere glas-in-lood aanbod van Ruitenheer:

Van kerken tot een enkel ruitje in een woonhuis: Ruitenheer is voor grote én kleine projecten inzetbaar!

Ruitenheer Glas-in-lood Atelier
Copyright © 2019 Ruitenheer Glas-in-lood Atelier
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren