Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Inbouw glas-in-lood in isolatieglas

Om uw glas-in-lood te beschermen of om de kou buiten te houden, kan glas-in-lood worden ingebouwd in isolatieglas. Hierbij wordt het glas in lood tussen twee ruiten ingebouwd, op dezelfde manier zoals normaal isolatieglas wordt gemaakt. Het plaatsen gebeurt op dezelfde manier als bij gewoon isolatieglas.

Wel is van belang dat uw kozijnen geschikt zijn voor isolatieglas. Vaak is er wel een oplossing te bedenken, maar soms moeten er extra werkzaamheden aan de kozijnen worden verricht om plaats te kunnen bieden aan het dikkere isolatieglas.

Inbouw in isolatieglas heeft veel voordelen boven het plaatsen van voorzetglas. Het ramen lappen wordt een fluitje van cent wordt en heel belangrijk: het glas-in-lood is voor het leven beschermd!

Wilt u meer informatie over een van mijn werkzaamheden, een kennismakingsafspraak of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Klik hier!

Zie hier onder voor het verdere glas-in-lood aanbod van Ruitenheer:

Van kerken tot een enkel ruitje in een woonhuis: Ruitenheer is voor grote én kleine projecten inzetbaar!

Ruitenheer Glas-in-lood Atelier
Copyright © 2019 Ruitenheer Glas-in-lood Atelier
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren