Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Ontwerp en Maken van nieuwe glas-in-lood ramen

Bij nieuw glas in lood is het in eerste instantie belangrijk om een ontwerp te hebben. Misschien hebt u al een bestaand raam dat als uitgangspunt dient, maar misschien is ook een compleet nieuw ontwerp wenselijk.

Bij glas in lood denkt men vaak aan oude gebouwen of kerken. Maar glas in lood kan ook een hele moderne uitstraling hebben.

Voor een nieuw ontwerp is het belangrijk om eerst de mogelijkheden te verkennen. We maken een afspraak om in mijn atelier voorbeeldboeken, bestaand werk en monsters van glassoorten te bekijken. Op basis daarvan kan ik een schets maken met een vrijblijvende offerte.

Ook bent u van harte welkom om zelf een ontwerp aan te leveren. Samen bekijken we de uitvoerbaarheid en eventuele aanpassingen aan het ontwerp.

Ook als u bestaand glas in lood heeft en er moet bijvoorbeeld een paneel bijgemaakt worden is dat geen enkel probleem. Veel van het glas dat in het verleden gebruikt is, wordt nog steeds gemaakt, of er is wel een alternatief om het bestaande zo goed mogelijk te benaderen.

Wilt u meer informatie over een van mijn werkzaamheden, een kennismakingsafspraak of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Klik hier!

Zie hier onder voor het verdere glas-in-lood aanbod van Ruitenheer:

Van kerken tot een enkel ruitje in een woonhuis: Ruitenheer is voor grote én kleine projecten inzetbaar!

Ruitenheer Glas-in-lood Atelier
Copyright © 2019 Ruitenheer Glas-in-lood Atelier
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren