Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Restauratie en Reparatie glas in lood

Restauratie en reparatie van glas-in-loodpanelen loopt uiteen van het vervangen van een kapot ruitje tot het volledig opnieuw in lood zetten van een paneel.

Bij restauratie van glas in lood gaat het om grotere projecten zoals het verloden van een paneel. Bij glas in lood wordt het lood steeds dunner naarmate de jaren verstrijken. Er zullen steeds meer ruitjes kapot gaan en het paneel wordt steeds instabieler. In dat geval is restauratie van het glas in lood aan te raden.

Het paneel wordt uit de sponning gehaald en meegenomen naar het atelier. Daar worden de ruitjes helemaal schoongemaakt en worden ze opnieuw in het lood gezet. Vervolgens wordt het dichtgekit met speciale glazenierskit. Het glas in lood paneel ziet er weer uit als nieuw, met heldere kleuren en stevig in het lood. Het paneel is weer bestand tegen alle weersomstandigheden.

Ruitenheer zal de reparatie zo onzichtbaar en netjes mogelijk uitvoeren.

Is het glas-in-loodpaneel nog stevig genoeg, maar zijn er één of meer ruitjes kapot? Dan kan ik bijna altijd ter plekke het kapotte glas vervangen door nieuw glas. Indien het kapotte glas niet meer verkrijgbaar is, kom ik in overleg met een alternatief.

Voor alle restauraties en reparaties geldt dat ik een vrijblijvende offerte kan maken na het bekijken van het paneel.

Wilt u meer informatie over een van mijn werkzaamheden, een kennismakingsafspraak of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Klik hier!

Zie hier onder voor het verdere glas-in-lood aanbod van Ruitenheer:

Van kerken tot een enkel ruitje in een woonhuis: Ruitenheer is voor grote én kleine projecten inzetbaar!

Ruitenheer Glas-in-lood Atelier
Copyright © 2019 Ruitenheer Glas-in-lood Atelier
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren