Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Ruitenheer & Eric Neeskens

Bij toeval viel ik in 1992 voor de schoonheid van glas-in-lood. Ik startte als uitzendkracht bij een gerenommeerd glas-in-lood-bedrijf en mocht daar al snel in vaste dienst treden. Gedurende de volgende tien jaar heb ik heel veel ervaring op gedaan en heb mij alle kneepjes van dit prachtige vak eigen mogen maken.

In 2002 ben ik zelfstandig begonnen als "Ruitenheer", omdat ik merkte dat ik graag verantwoordelijk wil zijn voor het hele proces. Ik vind het belangrijk om een werk van voor tot achter zelf te begeleiden. Van de eerste afspraak, tot de klus geklaard en de klant en ik allebei tevreden zijn. Ik hecht veel waarde aan ambachtelijk vakmanschap om tot een goed en degelijk resultaat te komen.

Sinds 1 januari 2019 ben ik onderdeel van de Glasambulance maar ondanks dat ik geen eigen "baas" meer ben blijf ik me inzetten voor kwaliteit en klant tevredenheid.

 
 

Ruitenheer Glas-in-lood Atelier staat voor:

  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Ambachtelijk vakmanschap
  • Schappelijke tarieven
  • Kleinschalig, flexibel en persoonlijk
  • Werkplaats in Nijmegen, werkzaam in de wijde regio
  • Van kerken tot een enkel ruitje in een woonhuis: wij zijn voor grote én kleine projecten inzetbaar

Wilt u ook een nieuw glas in lood paneel?

Maak dan een vrijblijvende afspraak bij het glas in lood atelier van Ruitenheer.

Klik hier

Van kerken tot een enkel ruitje in een woonhuis: Ruitenheer is voor grote én kleine projecten inzetbaar!

Ruitenheer Glas-in-lood Atelier
Copyright © 2019 Ruitenheer Glas-in-lood Atelier
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren